Rolls-Royce söker tekniskt säljstöd inom hydraulik

Lockas du av att arbeta med hydraulik inom en bredd av marina produkter mot en internationell marknad? Har du flera års erfarenhet eller är du en nyexaminerad hydrauliker som vill påbörja sin karriär? Vi vill satsa på dig som brinner för hydraulik och vill utvecklas i ett globalt företag med spännande marina produkter, välkommen med din ansökan!


Vi söker dig!

Som Tekniskt säljstöd stöttar du vår eftermarknadsavdelning och är en expertfunktion inom hydraulikfrågor. Du kommer främst att supporta teamet inom uppgradering genom att vara ett säljstöd och ha det tekniska ansvaret som bidrar med design, modifikation och konstruktion av uppgraderingslösningar. Du bidrar även i att ta fram underlag för priser och offerter, vi ser därför gärna att du har förståelse för kommersiellt tänk och säljprocesser.

Din hydraulikkompetens har du skaffat dig genom arbetslivserfarenhet, utbildning vid teknisk högskola/universitet och/eller intresse inom området. Har du även kunskap inom mekanik eller elektronik är detta en fördel då du kan bidra på fler områden inom avdelningen. Vi ser att du kan ha flera års erfarenhet eller vara nyexaminerad inom hydraulik – vi erbjuder i så fall den utbildning som krävs för at du ska komma in i rollen på bästa sätt.

Du bör ha

  • Förmåga att självgående ta egna beslut då du är navet i avdelningens hydraulikkompetens
  • Hög servicekänsla, kundfokus och samarbetsförmåga
  • God och smidig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska i tal och skrift

Hos oss får du

  • Utvecklas och bredda din kunskap i vår marina produktportfölj bestående av olika generationer inom ett flertal produkter
  • Arbeta på internationell marknad i ett globalt företag med kunder och kollegor över hela världen
  • Resa ett antal gånger per år där syftet är att planera och hantera uppgraderingslösningar.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök snarast då vi genomför urval och intervjuer löpande, dock senast 2018-12-14. Bifoga CV och brev i din ansökan.

För frågor gällande tjänsten och din ansökan är du välkommen att kontakta:

Martin Melin, Head of Technical Support & Engineering, Tel: +46550-846 81, +4670-213 78 36

Email: martin.melin@rolls-royce.com

Julia Palmqvist, HR-Specialist Tel: +46550-842 52, +4672-392 23 14

Email: julia.palmqvist@rolls-royce.com