Rolls-Royce söker tekniskt säljstöd inom hydrodynamik

Vill du bli vår nästa expertfunktion inom hydrodynamik och arbeta i en högteknologisk miljö vid vårt Hydrodynamic Research Centre i Kristinehamn? Nu har du chansen då vi söker dig med gedigen kunskap inom hydrodynamik och som lockas av att arbeta med utveckling inom fartygspropulsion.

 

Som Tekniskt säljstöd är du ansvarig i att driva hydrodynamisk projektering och på ett förtroendeingivande sätt motivera varför kunder ska uppgradera sin befintliga propulsionsprodukt. Du har en nära dialog med kunden i att omsätta deras behov till den mest effektiva uppgraderingslösningen och genom simulering samt test i vårt eget laboratorium har du en unik möjlighet att leverera produkter i toppklass med rätt verkan, effekt och kvalitet. Genom din erfarenhet och kompetens bidrar du även till produktutveckling och forskning samt omvärldsbevakar för att förstå våra kunders kommande behov.

Vi söker dig!

Du bör vara analytisk, noggrann och kreativ med en förmåga att djupdyka i teknisk problemlösning utan att tappa fokus på leverans och kundnöjdhet. Vi söker dig som kan driva ditt arbete självständigt, samtidigt som du kan bidra till kunskapsutbytet i ditt team. Du bör också ha förståelse för säljprocesser och det kommersiella tänket inom den marina sektorn.

Du har:

  • Civilingenjörsexamen, helst inom Naval Architecture, alternativt teknisk fysik, maskinteknik eller motsvarande
  • Några års arbetslivserfarenhet, gärna inom marinbranschen
  • God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Meriterande är också kunskaper inom strömningslära, numerisk simulering (CFD), produktutvecklingsprocesser samt projektledning.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök snarast då vi genomför urval och intervjuer löpande, dock senast 2018-12-17. Bifoga CV och brev i din ansökan.

För frågor gällande tjänsten och din ansökan är du välkommen att kontakta:

Martin Melin, Head of Technical Support & Engineering, Tel: +46 550-846 81, +4670-213 78 36

Email: martin.melin@rolls-royce.com

Olle Wennberg, Manager Propulsion Hydrodynamics, Tel: +46550-840 69, +4670-211 30 69

Email: olle.wennberg@rolls-royce.com

Julia Palmqvist, HR-Specialist, Tel: +46550-842 52, +4672-392 23 14

Email: julia.palmqvist@rolls-royce.com