SCAMA söker en Sales Account Manager

Om jobbet
Vår mission är att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla utrullningshinder i världsklass!

Utrullningshinder är ett nödsystem som installeras på landningsbanor för att fånga och stoppa flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet.

Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är främst flygvapen och statliga upphandlingsmyndigheter, och vi finns representerade i ca 40 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål.

Vi erbjuder våra medarbetare en internationell och dynamisk arbetsplats, som präglas av varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar.

Vi söker professionella medarbetare som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill fortsätta växa med oss.

Läs gärna mer om SCAMA som arbetsplats på www.scama.se/arbetapascama

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Key account manager – 2-4 års erfarenhet
Språk
Krav: Svenska, Engelska

Om tjänsten

Vi söker en Sales Account Manager som ansvarar för offertframtagning med fokus på teknisk lösning, uppfyllelse av kundens kravspecifikation, och affärens ekonomi. Rollen inkluderar även stöd till vårt nätverk av representanter runt om i världen, framtagande av faktabaserat beslutsunderlag, information till kunder, samt förberedelser av och deltagande i tekniska och kommersiella möten, presentationer och förhandlingar.

För att passa i rollen behöver du ha erfarenhet av teknisk försäljning i internationell miljö. Du kommer att bearbeta många parallella affärsmöjligheter i olika faser och driva försäljningsprocessen mot att överträffa kunders förväntningar baserat på deras specifikationer. Det krävs därför en förmåga att kunna prioritera, planera och driva ditt arbete.

Marknadens affärsprocesser är ofta flera år långa, du bör därför vara van vid att jobba långsiktigt och strategiskt för att skapa goda affärsrelationer. För att hantera processens alla delar bör du vara metodisk och systematisk i ditt arbete och behärska svenska och engelska till fullo i tal och skrift.

Låter det intressant? Skicka då en ansökan till peter.nydal@scama.se.

För mer information om tjänsten ring 0142-70200 och fråga efter Peter Nydal, Marknadschef eller Marcus Åhagen VD.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Havrevägen 2
59021 Mjölby
Arbetsgivaren
Scandinavian Manufacturing Scama AB

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning