SCAMA söker Projektledare

Om jobbet
Vår mission är att rädda liv och skydda flygplan genom att tillhandahålla utrullningshinder i världsklass!

Utrullningshinder är ett nödsystem som installeras på landningsbanor för att fånga och stoppa flygplan som fått problem vid start eller landning. Flygplanen kan väga upp till 40 ton och komma i en hastighet av 350 km/tim. Våra system möjliggör ett säkert stopp, vilket räddar pilotens liv och skyddar flygplanet.

Som systemleverantör utvecklar, tillverkar och installerar vi utrullningshinder. Våra kunder är främst flygvapen och statliga upphandlingsmyndigheter, och vi finns representerade i ca 40 länder. SCAMA är ett tillväxtföretag på en global marknad med en tydlig målsättning om att bli störst i branschen, vi söker därför ytterligare medarbetare för att ta fler och snabbare steg mot vårt mål.

Vi erbjuder våra medarbetare en internationell och dynamisk arbetsplats, som präglas av varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar.

Vi söker professionella medarbetare som tar ett stort ansvar för sina egna uppgifter, är drivna av att medverka till vår ständiga förbättring och som vill fortsätta växa med oss.

Läs gärna mer om SCAMA som arbetsplats på www.scama.se/arbetapascama

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Projekteringsingenjör, maskin – 2-4 års erfarenhet
Språk
Krav: Svenska, Engelska

Om tjänsten

Vi söker en projektledare till vår marknadsavdelning. Som projektledare på SCAMA har du ett brett ansvar för ledning och utförande av projekt med mål att överträffa kundens förväntningar. Du har ett ansvar för att inom projektets omfattning uppfylla kunders specifikationer, kommunicera externt, rapportera internt samt hantera betalningsinstrument, tidsplan och ekonomi. Du kommer att driva flera parallella projekt i olika faser, därför krävs en förmåga att prioritera, planera och driva ditt arbete.

För att passa i rollen behöver du ha gedigen erfarenhet av projektledning. Våra kundprojekt är omfattande och löper över en längre period. Kunderna är ofta myndigheter i andra länder. Du måste därför vara förtroendeingivande, metodisk och systematisk i ditt arbete samt behärska svenska och engelska till fullo i tal och skrift

Som projektledare kommer du att arbeta i en mindre projektgrupp som ofta består av en teknisk projektledare som har ansvar för den tekniska helheten inklusive installation, samt medarbetare från vår operationsfunktion som har ansvar för inköp, montering och leverans.

Förutom ett ledande ansvar så krävs det att våra projektledare utför diverse administrativa arbetsuppgifter i projekten.

Låter det intressant? Skicka då en ansökan till peter.nydal@scama.se.

För mer information om tjänsten ring 0142-70200 och fråga efter Peter Nydal, Marknadschef eller Marcus Åhagen VD.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Havrevägen 2
59021 Mjölby
Arbetsgivaren
Scandinavian Manufacturing Scama AB

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning