Servicechef till W5 Solutions Production AB i Älmhult

W5 Solutions levererar högteknologiska system och lösningar till svenska och internationella försvarsentreprenörer och myndigheter. Vi har expertis inom utbildning och simulering, uppdragssystem, kommunikation och strömförsörjning med ytterligare supportfunktioner såsom utbildning, reparation och underhåll inom försvarssektorn.

W5 Solutions Production AB i Älmhult söker en driven servicechef med teknisk och kommersiell inriktning!

Under de senaste åren har verksamheten haft en positiv utveckling där rollen som servicechef naturligt vuxit fram. Som ledare för serviceteamet arbetar du främst med förvaltning och underhåll, att säkerställa att kunderna är nöjda med sina system och utrustningar och att de får den tillsyn av underhåll och service som krävs. Du har funktionsansvar, dock inget personalansvar.

Vidare hanterar du även kundavtal, reservdelar, offert och priser. För serviceteamet planerar du övergripande för service och underhåll ute hos kund samt jobbar med uppföljning, rapportering och dokumentation kring kundärenden. Du har ett nära samarbete med eftermarknadsansvarig och företagets interna servicekoordinatorer, både i Älmhult och på siten i Solna.

Teamet fortsätter att växa där din roll kan komma att utvecklas ytterligare! Vill du tillhöra ett kompetent och serviceinriktat team där ni tillsammans värnar om att ge bästa service och omsorg till företagets kunder? Välkommen till oss!

Din profil
Du som antar denna utmaning har minst gymnasial utbildning samt flerårig erfarenhet som servicechef, ledande servicetekniker eller något liknande. Du har goda tekniska kunskaper samt trivs med att hantera administrativa uppgifter. Har du erfarenhet av projektledning kan detta vara meriterande, likaså din internationella resvana, då en del tid är förlagd ute på plats hos kund.

Som person är du driven, ansvarsfull och ordningsam. Du är van att leda, planera och genomföra projekt och har ett positivt synsätt och en god kommunikativ förmåga. Vidare har du teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med rapportering och dokumentation.

Hos oss får du en nyckelroll som servicechef där din erfarenhet som ledare och förmåga att bygga långsiktigt goda relationer kommer väl till pass. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett tillväxtbolag med högteknologiska produkter i främsta fokus!

Att du talar och skriver flytande svenska och engelska ser vi som en självklarhet, likaså att du innehar B-körkort för resor i tjänsten. Har du kunskaper i tyska är detta meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos vår kund!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.