Swedeship Marine söker Produktionsledare till Avdelning för service och reparationer

På Swede Ship utvecklar, reparerar och levererar vi marknadsledande båtar och fartyg till bl.a. sjöräddning, försvarsmakt och rederier. Swede Ship Marine ligger på Djupvik, Tjörn och är moderbolaget i en varvskoncern som sysselsätter ett 90-tal personer. Övriga företag i gruppen är Swede Ship Composite i Hunnebostrand, Swede Ship Yachtservice på Nya Varvet i Göteborg samt Swede Ship Sublift.

Till vårt varv på Tjörn söker vi en

Produktionsledare till Avdelning för service och reparationer.

Avdelningen för service och reparationer erbjuder våra kunder torrsättning, reparationer, underhåll samt ombyggnationer. Då vår nuvarande produktionsledare går vidare till nya uppgifter i företaget söker vi nu en ersättare. Som Produktionsledare svarar du för den dagliga driften med planering och uppföljning av avdelningens resurser.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak arbetsledning, materialförsörjning och att säkerställa arbetsmiljön. Tjänsten innebär även ansvar för torrsättning och förflyttning av fartyg på varvsområdet.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är eller varit verksam i arbetsledande befattning. Du besitter även goda kunskaper i beredning och planering. Tjänster kräver erfarenhet av underhåll av fartyg och kunskaper om system vanligt förekommande ombord på fartyg i yrkestrafik. Det är meriterande om du har bakgrund som maskinbefäl och/eller kunskaper inom marin byggnation på områden som skrovkonstruktion, maskinsystem, elsystem och snickeri.

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet är helt avgörande. Du är en problemlösare men trivs bäst när du får ligga steget före genom beredningen av arbetena då arbete på flera båtar pågår samtidigt. I arbetsledarrollen ingår även att leda inhyrd personal. Körkort B ett krav.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

Ansökan och övrig information

Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se
Sista ansökningsdag är 2019-01-15 men vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet!
För ytterligare information, kontakta Avdelningschef Johan Sundberg
Tel: 0304 679500 /Mob: 0735 308206

Arbetsgivaren vill att du skickar ett mail till personal@swedeship.se