Teknisk Säljare/Key Account Manager till Glenair

Glenair expanderar på den nordiska marknaden och söker nu Teknisk Säljare/Key Account Manager.

Vi söker dig som vill ingå i ett entusiastiskt och väl sammansvetsat team. Våra ledord är professionalism, energi, frihet under ansvar samt hälsa och glädje. Vårt arbetssätt präglas av hög servicegrad och närhet i alla led från kund och fabrik till personal. Delar du dessa värderingar kommer du att trivas hos oss.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanande arbete där du ansvarar för att vidareutveckla nära samarbeten med några av våra nyckelkunder. Vi har ett komplett sortiment av komponenter och lösningar för krävande applikationer inom förbindningsteknik. Till din hjälp har du kvalificerad teknisk expertis både i Europa och USA.

Du själv är troligen civil- eller högskoleingenjör gärna i kombination med någon affärsinriktad utbildning, alternativt så är du redan i branschen med god produktkännedom. Vi tror även att du har minst ett par års erfarenhet från liknande arbete. Du är en mycket god relationsbyggare som brinner för att tillgodose kundernas behov av goda tekniska lösningar på affärsmässiga grunder. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning liksom att du har körkort.

För ytterligare information ring Peter Ternebring på Confidera Urval,
tfn 070-639 88 89 eller Mats Nielsen på Glenair, tfn 070-830 55 80.

Din ansökan skickar du snarast, märkt ”KAM – Glenair”, till rekrytering@confideraurval.se