Teknisk Supportingenjör till Rolls Royce AB

Brinner du för kundservice och teknisk problemlösning? Triggas du av att få arbeta med andra länder och kulturer? Har du högskole- eller universitetsexamen inom teknik och praktisk erfarenhet av liknande arbete? Kittlas du av tanken att få möjlighet att påverka hur produkterna ska utformas i framtiden? Har du dessutom lätt för att kommunicera och samarbeta? Nu har du chansen!

Rolls-Royce AB expanderar och behöver nu rekrytera ytterligare en kollega till avdelningen Technical Support & Engineering.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Teknisk Supportingenjör här hos oss kommer att ansvara för
att ge teknisk support och assistans till interna och externa kunder gällande våra spännande produkter. Här får du även bistå med teknisk assistans och vägledning direkt till seglande fartyg med driftstörningar. Många tekniska frågor berör mekanikområdet. Här får du förmånen att samarbeta internt med duktiga och erfarna medarbetare i Kristinehamn och på andra Rolls-Roycekontor. De avdelningar du främst samarbetar med internt är utvecklingsavdelningarna för vattenjet, propeller, POD och kontrollsystem samt vår resemontörsavdelning. Externa kontaktytor är till största delen mot teknisk personal på tartyg.

Rapportering sker till Teknisk chef eftermarknad som också är placerad i Kristinehamn.

Vem trivs här?
Tycker du om en vardag där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du arbeta med tekniska frågor och problem gällande våra spännande produkter? Är det självklart för dig att hålla en hög servicenivå där du alltid sätter kunden i centrum? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen med teknisk inriktning eller förvärvat likvärdiga kunskaper via yrkeslivet. Troligtvis har du yrkeserfarenhet från liknande arbete exempelvis teknisk support eller produktutveckling. Meriterande är om du har en marin bakgrund och erfarenhet. För att klara rollen här hos oss måste du ha praktisk erfarenhet av mekanik och/eller hydraulik och/eller elektronik. Erfarenhet av kontrollsystem eller tyngre mekaniska maskiner ser vi som ett plus. Eftersom vi arbetar i både nationellt och internationellt kommer dina mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, väl till pass. Självklart har du mycket god datavana.

Har du en god problemlösningsförmåga och en fallenhet för att se praktiska lösningar? Tycker du om att ha stora möjligheter till påverkan i din roll? Vill du ha ett ganska varierat och fritt arbetsområde? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vad erbjuder vi?
Att arbeta med marina produkter för en global marknad. Ett stort ingenjörsteam med världsledande tekniska experter på området marinteknik & hydrodynamik. Vi är ett modernt företag med gamla anor och sunda värderingar.

Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast då urval sker löpande, dock senast 25 februari 2018. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen!

Rolls-Royce i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, podsystem, manöversystem till våra produkter samt en omfattande serviceverksamhet.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 073-684 76 00

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport, 08-598 980 10.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Badenoch & Clark, grundat 1978, finns representerat i 12 länder och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark är en del av Adecco Group, ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.