Tekniskt säljstöd inom PbH till Rolls Royce AB

Lockas du av att få bygga upp en helt ny roll, med rutiner och processer, inom ett område hos oss som bedöms som mycket expansivt? Har du högskoleexamen inom teknik och erfarenhet av liknande arbete? Är du en person som tycker om att ha eget ansvar samtidigt som samarbete med andra blir en viktig del för både din och företagets framgång? Har du ett kommersiellt förhållningssätt där din ambition alltid är att uppnå win-win? Nu har du chansen!

Rolls-Royce AB expanderar och behöver nu rekrytera en ny kollega till avdelningen Technical Support & Engineering.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Tekniskt säljstöd inom PbH här hos oss kommer du ha förmånen att ansvara för framtagande av offertunderlag och driftsdata för att sälja Power by the Hour (PbH) kontrakt. Detta är en helt nyinrättad roll och här ges du möjligheten till att sätta grunder för processer och rutiner som vi bygger vidare på i framtiden. Här får du arbeta med tillståndsbaserat underhåll och utvärdera underhållsintervaller. Vidare får du utveckla hjälpmedel och verktyg för att vi ska kunna göra uppföljning av tillförlitlighet. Här kommer du att arbeta i dokumentationshanteringssystem samt olika rapportverktyg.

Rapportering sker till Teknisk chef eftermarknad som också finns placerad i Kristinehamn.

Vem trivs här?
Har du en stark vilja att få påverka och få sätta din egen prägel på din vardag? Tycker du om att utveckla processer och rutiner? Tilltalas du av en global organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker dig som har högskoleexamen inom teknik, gärna inom maskin och mekanik, eller har förvärvat likvärdiga kunskaper via yrkeslivet. Troligtvis har du yrkeserfarenhet från liknande arbete. Har du marin bakgrund och/eller produkterfarenhet, så är det meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet av internationellt arbete. Kanske du har vana från offerering eller försäljning. Ett krav från vår sida är att du har vana av ritingsläsning. Eftersom vi arbetar både nationellt och internationellt kommer dina mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, väl till pass. Självklart har du mycket god datavana och har arbetat i affärssystem.

Är hög servicenivå en självklarhet för dig? Har du både ett stort tekniskt och kommersiellt intresse? Triggas du av problemlösning och tycker om att utveckla effektiva och genomförbara lösningar på problem? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vad erbjuder vi?
Att arbeta med marina produkter för en global marknad. Ett stort ingenjörsteam med världsledande tekniska experter på området marinteknik & hydrodynamik. Vi är ett modernt företag med gamla anor och sunda värderingar.

Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast då urval sker löpande, dock senast 25 februari 2018. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen!

Rolls-Royce i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, podsystem, manöversystem till våra produkter samt en omfattande serviceverksamhet.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 073-684 76 00.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport, 08-598 980 10.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Badenoch & Clark, grundat 1978, finns representerat i 12 länder och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark är en del av Adecco Group, ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.