Tutus söker hårdvaruansvarig

Tutus är ett marknadsledande produktbolag inom kryptosäkerhet. Vi utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten, MUST och Regeringskansliet. Vi expanderar nu och söker en hårdvaruansvarig.

Om rollen
Som hårdvaruansvarig har du en nyckelroll i att ta fram hårdvaruplattformar för Tutus olika produkter. Du agerar projektledare under hela livscykeln, allt från kravställning, utprovning, inköp och verifiering till support, garanti och avveckling. Våra produkter innefattar allt från mobila personliga enheter till rackmonterade serverinstallationer för både kontor och ruggade tillämpningar. Du kommer att ha kontakt med såväl interna utvecklare och kravställare, hårdvaruleverantörer samt kunder och slutanvändare.

Vem är du?
Vi söker någon med teknisk bakgrund och som har kunskap och förståelse för moderna Intel- och ARM-baserade arkitekturer. Du har erfarenhet av sourcing / supply-chain / OEM och har jobbat med kravställning och inköp av hårdvara eller komponenter i större volymer. Du är analytisk, noggrann men har också insikt i kommersiella villkor och förutsättningar. Du är van med att arbeta i självständigt och med stort ansvar.

Du har

  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av hårdvaruutveckling och projektledning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du också har erfarenhet av

  • Qualcomm / mobila plattformar
  • TEMPEST / RÖS
  • Nätverk- och IT-säkerhet

Varför Tutus?
Vi är ett företag med unika produkter och spännande kunder. Du kommer vara del av ett marknadsledande företag inom sin säkerhetsklass som har stora mål och ambitioner. Som del i vårt team kommer du att få jobba med både nyutveckling men även vidareutveckla våra befintliga produkter. Du erbjuds tryggheten hos ett erkänt bolag tillsammans med dynamiken och flexibiliteten av ett mindre bolag. Utöver att vara specialist inom ditt område får du även möjlighet att utveckla dina kunskaper inom Tutus andra områden såsom mobilutveckling och Linuxbaserade säkerhetsprodukter.

Låter detta intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna agnes.stackelberg@tutus.se