Tutus söker systemutvecklare

Tutus är ett marknadsledande produktbolag inom kryptosäkerhet. Vi utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten, MUST och Regeringskansliet. Vi expanderar vår utvecklingsavdelning och söker nu en vass systemutvecklare.

Om rollen
Som utvecklare på Tutus kommer du att ha en nyckelroll i hela produktcykeln, från början till slut. Du kommer att ingå i ett självorganiserande team där ni i nära samarbete tar fram komplexa säkerhetsprodukter med marknadsledande prestanda inom krypterad trafik. Våra kunder har höga säkerhetskrav och all utveckling sker därför in-house. Här får du möjlighet att jobba med spännande säkerhetslösningar som exempelvis krypteringsalgoritmer.

Vem är du?
Du trivs med nätverksnära programmering och har ett intresse för säkerhet och säkerhetsutveckling. Du har programmerat någon produkt eller system tidigare och har god förståelse för krypto. Vi ser även att du är initiativtagande och lösningsorienterad och du trivs i en agil arbetsmiljö. Vidare är du engagerad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Du har

  • Några års erfarenhet av C-programmering
  • Jobbat i Linux
  • Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift

Vi ser gärna att du också har erfarenhet av

  • Nätverk
  • Python
  • PKI/CA

Varför Tutus?
Vi är ett företag med unika produkter och spännande kunder. Du kommer vara del av ett marknadsledande företag inom sin säkerhetsklass som har stora mål och ambitioner. Som del i vårt team kommer du att få jobba med både nyutveckling men även vidareutveckla våra befintliga produkter. Du erbjuds tryggheten hos ett erkänt bolag tillsammans med dynamiken och flexibiliteten av ett mindre bolag. Utöver att vara specialist inom ditt område får du även möjlighet att utveckla dina kunskaper inom Tutus andra områden såsom mobilutveckling och Linuxbaserade säkerhetsprodukter.

Låter detta intressant?

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna agnes.stackelberg@tutus.se