Verkstadstekniker till SCAMA

Kommun: Mjölby Yrke: Verkstadsmekaniker / Verkstadstekniker

Publicerad: 18 januari 2018 Ansök senast: 9 februari 2018
Anställningsform:  Vanlig anställning , Tillsvidare , Heltid Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal tjänster: 1 Annons‑ID: 22000879

Om dig

Du gillar att utvecklas på jobbet och du tar ansvar för de uppgifter som tilldelas dig och är självgående. Vi tror att du minst har en teknisk/naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller yrkeshögskola, gärna några års praktik från liknande arbetsuppgifter, har grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift och har B-körkort.

Din profil

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning – Teknik och teknisk industri

Språk

Meriterande

Engelska

Körkort

B

Egen bil krävs

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Produktionstekniker, maskin / verkstad, 2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

SCAMA i Väderstad är en världsledande tillverkare av nödsystem för flygplan. Vi konstruerar våra produkter, tillverkning sker hos en mängd underleverantörer medan vi monterar och testar våra system själva före leverans. Våra system består av en mängd olika mekaniska delar, hydraulik, textildelar, el- och elektronik. Utöver systemleveranser så har vi ett kontinuerligt flöde av reservdelar. Vi söker nu dig som vill bli en tekniker/montör i vår montageverkstad. Du kommer att: – ta emot gods, köra truck, packa och skeppa stora och små leveranser – utföra ankomstkontroll mot ritningar och specifikationer och registrera ankommande gods i vårt affärssystem – självständigt utföra montage och tester enligt instruktioner – jobba med systemmontage tillsammans med våra ingenjörer – bygga nylonnät för flygplan – hålla ordning i vår verkstad och i vårt lager Vi har ingen serieproduktion, kräver noggrannhet och att du tar ansvar för dina uppgifter. Du vill utvecklas på jobbet, lära dig våra produkter och kanske en dag ta steget till att följa med ut för att installera våra system på flygbaser. Vi tror att du minst har en teknisk/naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller yrkeshögskola, gärna några års praktik från liknande arbetsuppgifter, har grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift och har B-körkort. Låter det intressant? Hör då av dig till oss

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Fast månadslön. SCAMA erhåller en gruppsjukvårdsförsäkring och ett friskvårdsbidrag.

Om anställningsvillkoren

Tjänsteman med Månadslön.

Arbetsplats

Havregatan 2
590 21 VÄDERSTAD

Om oss

SCAMA i Väderstad är en världsledande tillverkare av nödsystem för flygplan. SCAMA är representerat i 40 länder över hela världen. Vi konstruerar våra produkter, tillverkning sker hos en mängd underleverantörer medan vi monterar och testar våra system själva före leverans. Våra system består av en mängd olika mekaniska delar, hydraulik, textildelar, el- och elektronik. Utöver systemleveranser så har vi ett kontinuerligt flöde av reservdelar. Vi är ca 20 anställda och de flesta har en ingenjörsbakgrund. Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser gärna fler kvinnliga sökande.

www.scama.se/

Kontaktinformation

magnus@scama.se
Telefonnummer: 0142 70200

Företagets adress
Besöksadress
Havregatan 2
590 21 Väderstad

Postadress
Box 300
590 21 VÄDERSTAD
Sverige

Telefonnummer
014270200
E-post
harald.ahagen@scama.se
Sök jobbet senast den 9 februari 2018

Om ansökan
Ansökningssätt
ANSÖKNINGSREFERENS
Tekniker