Vricon rekryterar utvecklare – bildbehandling och visualisering

Vricon arbetar med världsunika teknologier inom avancerad bildbehandling och 3D-visualisering för produktion och användning av geospatial 3D-data, med hög precision och fotorealism. Vår visualiseringsplattform erbjuder unik 3D-geodata med världens högsta kvalitet byggd på kommersiella satellitbilder. Våra 3D-analyser och datamodeller erbjuder beslutsfattare i hela världen ett mycket exakt 3D-underlag för att användas inom områden såsom säkerhet, försvar och infrastruktur.

Vad du blir del av

Vi ska bygga jorden i 3D och söker nu till vårt R&D-center i Linköping en erfaren utvecklare inom bildbehandling och visualisering som vill vara med på vår fortsatta resa. Hos oss har du nära till cheferna med snabb och öppen kommunikation och korta beslutsvägar. Du kommer att ha mycket kompetenta kollegor i en vänlig och stöttande miljö där du kommer att få vara delaktig i ett föränderligt och spännande arbete. Dina resultat kommer att vara till stor samhällsnytta och få stor betydelse för omvärlden. Vill du arbeta med 3D-data i teknikens absoluta framkant är detta tjänsten för dig.

Din roll

Som utvecklare hos oss kommer du att jobba agilt i team med algoritmutveckling för att automatgenerera 3D-modeller och visualiseringsmotorutveckling. I ditt arbete ingår också att föra dialog med våra kunder för att sedan omvandla kundkrav till en realiserad produkt.
Förutom bildbehandling och 3D-grafik kommer du beroende på din kompetens och intresse även att få arbeta med machine learning, neurala nät och datorseende. Kodningen görs i C och C++, främst i Linux-miljö.
Vi kommer att ge dig stora möjligheter att anpassa din tjänst efter just dina erfarenheter och intressen.

Den du är idag

Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra och även att föra dialog med kunder. Du har en god förmåga att driva och ta ansvar för ditt arbete, likaså att hantera snabba ändringar av planer och prioriteringar under arbetets gång.
Du har branscherfarenhet inom bildbehandlingsområdet (exempelvis bildbehandling, datorseende, visualisering och/eller 3D-generering) och kan objektorienterad programmering. Övrigt lär vi dig under resans gång.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vricon med Experis. För mer information, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Christian Johansson, 013-35 55 09, christian.johansson@se.experis.com.
Besök också www.vricon.com för mer information om företaget. Följ oss även på #tiltthemap.
Urval sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 12 augusti.
Välkommen med din ansökan!
Vricon Systems AB är en del av Vricon-koncernen som är ett joint venture mellan försvars- och säkerhetsföretaget Saab och Maxar Technologies, bland annat världens ledande leverantör av högupplösta satellitbilder.