W5 Solutions AB i Älmhult söker en driven Projektledare med fokus på teknik och ledarskap

W5 Solutions befinner sig i en mycket spännande fas där du som Projektledare, tillsammans med ett tvärfunktionellt team, får det övergripande ansvar för genomförandet. Arbetet kommer ske både nationellt som internationellt vilket ger dig stora möjligheter att utveckla ditt nätverk. Du ingår i ett kompetent och teknikinriktat team där ni alla har ett högt kundfokus och sätter en ära i att leverera till rätt kvalitet och i rätt tid. Läs gärna mer om W5 Solutions verksamhet på www.w5solutions.com

Som Projektledare har du en intressant vardag med en mix av operativt och kommersiellt arbete. Du är med tidigt i arbetet tillsammans med sälj och startar upp och driver utvecklingsprojekt till mål. I teamet har du tillgång till kompetenta medarbetare där du själv har rollen som lagkapten och är den som säkerställer att projektet uppfyller målen avseende kostnader, resurser, leveranser, risker och tidplan. Du kommer arbeta mycket direkt mot kundens kontaktperson.

Vidare har du en affärsinriktad roll där du med ett kommersiellt intresse kan se nya möjligheter till affärer. I första hand arbetar du som projektledare med fokus på styrning, uppföljning i projekten men också förbättringar av våra arbetssätt.

Rollen är med placering i Älmhult. Brinner du för kommunikation och att leda och bygga starka team, då kan W5 vara rätt arbetsplats för dig.

W5 Solutions kunder är främst i den svenska och internationella försvarssektorn, en bransch som vi gärna ser att du har erfarenhet av eller har intresse för. Visst låter detta som en spännande roll i en bransch med högt säkerhetstänk och med ett viktigt syfte både nationellt och internationellt?

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad ingenjör eller har motsvarande praktisk erfarenhet som projektledare inom produktutveckling. Du är van att verka inom tillverkningsindustrin, allra helst i en internationell miljö. Vidare är du trygg och självgående i det kravställande arbetet och besitter en god teknisk förståelse inom el, mekanik och automation.

Ditt goda affärssinne ser vi som en självklarhet, likaså att du är van att driva och slutföra projekt enligt uppsatt budget och tids- och leveransplaner. Du är naturligt driven och har förmågan att på ett strukturerat sätt skapa förutsättningar för dig och teamet att gemensamt nå framgångar och goda resultat.

Som person är du självgående, kommunikativ och driven. Du drivs av att nå mål och har flerårig erfarenhet av att leda, driva och slutföra projekt. Vidare har du en god social kompetens och brinner för att leda, coacha och utveckla dina kollegor till deras fulla potential. Självklart har du även goda administrativa kunskaper och gillar att jobba systematiskt och effektivt.

Vi ser gärna att du har B-körkort då tjänsteresor kan förekomma, såväl inom som utom Sverige. Du talar flytande svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Uppdraget är en direktrekrytering till W5 Solutions AB som önskar tillsätta denna tjänst snarast möjligt.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 2023-01-31 (Förlängt datum)