W5 Solutions Production AB i Älmhult söker en verksamhetsutvecklare

W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven verksamhetsutvecklare med fokus på interna kvalitets- och utvecklingsprocesser!

Rollen är både operativ och strategisk och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Läs gärna mer på www.w5solutions.se

W5 Solutions verkar inom innovation och högteknologi och erbjuder dig en spännande och mångsidig roll med ansvar för att:

  • Bolaget kontinuerligt arbetar såväl strategiskt som operativt med förbättringsarbete.
  • Löpande driva och följa upp det kontinuerliga systematiska förändrings- och förbättringsarbetet.
  • Utbilda, stötta och coacha personalen i deras kontinuerliga arbete samt tillhandahålla organisationen med de verktyg och den struktur som är nödvändiga för att nå framgång i arbetet.
  • Ekonomisk uppföljning och analys kopplade till kundprojekten.
  • Underhålla och utveckla det goda samarbetet inom organisationen med direktrapportering till VD och CFO.

W5 Solutions erbjuder dig en helt ny befattning i ett expansivt företag, där du kommer få ett stort eget ansvar och goda möjligheter till egen personlig utveckling. Gillar du verksamhetsutveckling inom kvalitet och projekt då kanske detta är ditt nästa jobb?

Din profil
Du som antar denna utmaning innehar en eftergymnasial utbildning med inriktning mot kvalitet eller ekonomi. Utöver din utbildning har du minst ett par års praktisk erfarenhet av verksamhetsutveckling, med fördel från tillverkningsindustrin. Meriterande är om du arbetat med förbättringsarbete där LEAN- och 5S-processer varit en del av verksamheten.
Månadsvis och i samband med den årliga revisonen har du tillgång till en erfaren kvalitetskonsult som bollplank, W5 Solutions är idag certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Som person är du en god analytiker och har förmåga att engagera medarbetarna. Vi värdesätter dina erfarenheter men allra viktigast är dina personliga egenskaper. Du arbetar med en god struktur och har sinne för ordning och reda. Vidare är du tekniskt bevandrad och ställer dig positiv till förändringar och har lätt för att skapa långsiktiga goda relationer, såväl inom som utom företaget.

Har du arbetat i en projektorienterad verksamhet sedan tidigare ser vi det som meriterande. Självklart är du en kommunikativ och förtroendeskapande kollega med känsla för verksamhetsutveckling i flera riktningar. Med affärsmässighet och stark drivkraft tror vi att du långsiktigt kommer att känna dig stimulerad och utmanad i rollen som verksamhetsutvecklare på W5 Solutions!

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort så resor i tjänsten kan förekomma.

Uppdraget är en direktrekrytering till W5 Solutions Producion AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult alternativt Stockholm.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 23 februari.