W5 Solutions Production AB i Solna söker en senior Servicetekniker

W5 Solutions Production AB i Solna söker vi en driven och teknikorienterad servicetekniker med fokus på el och elektronik.

W5 Solutions Production erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vår kund på w5solutions.com

W5 Solutions Production AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare en resvan servicetekniker. Företaget verkar inom innovation och högteknologi och erbjuder dig en spännande och mångsidig roll med ansvar för:

  • Dagligt systemunderhåll inom mekanik, el och elektronik
  • Att serva och ansvara för programuppdateringar för befintliga PC-system
  • Att serva allt från avancerade simulatorer till enklare motorservice
  • Installationer på plats hos kund
  • Stödja brukarna av simulatorer och dess utrustningar
  • Tekniska analyser
  • Merförsäljning av mer teknisk karaktär
  • Rapportering och dokumentation

Mycket av ditt arbete sker ute på plats hos kunder runtom i Sverige och på plats i produktionen i Solna. Tjänsten innebär ca. 50% resor och du arbetar normalt sett ute på vardagarna och är hemma på helgerna.

Din profil

Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot mekanik, el eller Data/IT. Utöver din utbildning har du flera års praktisk erfarenhet som servicetekniker eller servicemontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik, el- och elektronikkompetens.

Önskvärt är om du kommer från servicesidan och varit ute på fältet och hanterat service och underhåll direkt hos kund. Att göra goda avtryck hos kund är något som ligger dig extra varmt om hjärtat. Du arbetar med en god struktur och har sinne för ordning och reda. Vidare är du tekniskt bevandrad och ställer dig positiv till förändringar. Vidare ser vi gärna att du har någon form av militär bakgrund.

Du har en god social förmåga och trivs med såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Du har lätt för att ta till dig ny teknik och lägger stor vikt vid kvalitet. Att du har god initiativförmåga och är kreativ, ser vi som en självklarhet.

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort.
Uppdragen är direktrekryteringar till W5 Solutions Production AB.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Solna
Omfattning: Heltid, dagtid. Resor under veckorna är vanligt förekommande.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast.