W5 Solutions Production söker projektledare till Älmhult

W5 Solutions levererar högteknologiska system och lösningar till svenska och internationella försvarsentreprenörer och myndigheter. Vi har expertis inom utbildning och simulering, uppdragssystem, kommunikation och strömförsörjning med ytterligare supportfunktioner såsom utbildning, reparation och underhåll inom försvarssektorn.

Till vårt trevliga kundföretag W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en driven och tekniskt erfaren projektledare!

W5 Solutions befinner sig i en mycket spännande fas där du som projektledare får möjlighet att utveckla ditt kontaktnät såväl nationellt som internationellt. Du ingår i ett kompetent och teknikinriktat team där ni alla verkar för det goda samarbetet och att leverera projekt till rätt kvalitet och i rätt tid. Läs gärna mer om vår kund på www.w5solutions.se

Under hösten kommer du som projektledare få möjlighet att starta upp och driva ett utvecklingsprojekt med framtagning av en hel ny konstruktion med fokus på el, mekanik och automation. W5 Solutions kunder är främst svenska och internationella försvaret, en bransch som vi gärna ser att du har erfarenhet av eller har intresse för.

W5 Solutions verkar inom innovation och högteknologi där du som projektledare har en nyckelroll med ansvar för att:

  • Driva och leda tekniska utvecklingsprojekt
  • Tillsammans med teamet och kunden följa upp projektplaner och budget
  • Säkerställa den tekniska delen i varje enskilt kundprojekt
  • Hålla i den löpande kontakten med såväl intern personal som leverantörer och beställaren/kunden

Är du en projektledare med ett genuint tekniskt intresse och god erfaren av elkonstruktion? Då kanske det är just dig vi söker!

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad ingenjör eller har motsvarande praktisk erfarenhet som elkonstruktör eller teknisk projektledare. Du är van att verka inom tillverkningsindustrin, allra helst i en internationell miljö.

Vidare är du trygg och självgående i det kravställande arbetet och besitter goda tekniska kunskaper inom el och automation. Ditt goda affärssinne ser vi som en självklarhet, likaså att du är van att driva och slutföra projekt enligt uppsatt budget och tids- och leveransplaner.

Som person är du självgående, kommunikativ och driven. Du drivs av att nå mål och har flerårig erfarenhet av att leda, driva och slutföra projekt. Du har god social kompetens och brinner för att ta fram tekniska hållbara konstruktionslösningar. Vidare har du lätt för att skapa och utveckla affärsrelationer och är trygg med att tala och skriva svenska och engelska.

Du har goda kunskaper i Eplan och Excel samt är är van att ta fram och konstruera nya elritningar. Med fördel har du B-körkort och ställer dig positiv till att resa i tjänsten.

Uppdraget är en direktrekrytering till W5 Solutions Production AB som önskar tillsätta denna tjänst snarast möjligt.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 4 oktober.