W5 Solutions Production söker servicetekniker

Till vår kund W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi två drivna och teknikorienterade Servicetekniker, mot el/elektronik/data. Vår kund erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du själv får vara med och påverka din vardag. Rollen bygger på viss frihet under ansvar och ger dig som medarbetare möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.
Läs gärna mer på www.w5solutions.se

W5 Solutions Production AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare fler resvana Servicetekniker. Företaget verkar inom innovation och högteknologi och erbjuder dig en spännande och mångsidig roll med ansvar för:

  • Systemunderhåll inom el, elektronik, data och mekanik
  • Att serva och ansvara för programuppdateringar för befintliga PC-system
  • Att serva allt från avancerade simulatorer till enklare motorservice
  • Installationer på plats hos kund
  • Stödja brukarna av simulatorer och dess utrustningar
  • Tekniska analyser
  • Merförsäljning av mer teknisk karaktär
  • Rapportering och dokumentation

Internationella resor kan förekomma någon eller ett par gånger per år men mycket av ditt arbete sker ute på plats hos kunder runtom i Sverige och på plats i verkstaden i Älmhult. Tidvis kan det vara mycket resande måndag till fredag, i annat fall utför du reparationer, service och stöd till produktionen. Arbetsfördelning görs i samråd med serviceansvarig.

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot elektronik, el eller Data/IT Utöver din utbildning har du minst ett par års praktisk erfarenhet som Servicetekniker eller Servicemontör. Du har kunskaper inom el/elektronik och kan tyda och läsa elscheman. Önskvärt är om du kommer från servicesidan och varit ute på fältet och hanterat service och underhåll direkt hos kund. Att göra goda avtryck hos kund är något som ligger dig extra varmt om hjärtat.

Du arbetar med en god struktur och har sinne för ordning och reda. Vidare är du tekniskt bevandrad och ställer dig positiv till förändringar. Du har en god social förmåga och trivs med såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Du har lätt för att ta till dig an ny teknik och lägger stor vikt vid kvalitet. Att du har god initiativförmåga och är kreativ, ser vi som en självklarhet.

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort.

Uppdragen är direktrekryteringar till W5 Solutions Producion AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 1 december.